اصحاب للابد


أصحاب للأبد,دردشه اصحاب للابد,منتدي اصحاب للابد,العاب,اصحاب للابد,افلام عربى,ميتا180,افلام اجنبى,افلام عربى,افلام هندى,شات,18 سنه,شعراء,اصحاب لابد,أًصحاب للأبد
 
الرئيسيةالبوابةبحـثالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 شرح مفصل لقائمةالسكيلز فى شخصيات الـwizard و الـ warlock

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
بـحـر
المدير
المدير
avatar

عدد الرسائل : 709
العمر : 28
حالتى النفسيه :
تاريخ التسجيل : 07/02/2007

مُساهمةموضوع: شرح مفصل لقائمةالسكيلز فى شخصيات الـwizard و الـ warlock   الإثنين مارس 17, 2008 9:06 pm







دا شرح مفصل لشخصيات الـ wizard و الـ warlock فى الاوروبى


3-Wizard





وحبدأ في شرح صف صف :
-Natural Spirit : دي كلها passive skills بتزود في الmagical damage بتاع العناصر الاربعة :
1-earth spirit : دي بتزود قوة عنصر الارض
2-cold spirit : دي بتزود قوة عنصر الثلج او الماء
3-fire spirit : دي بتزود قوة عنصر النار
4-light spirit : دي بتزود قوة عنصر البرق او الصواعق

-Force Mental : دي skills عامة للwizard فيها passive و active:
1-intelligence : دي passive skill بتقلل من اسهلاك الmp
2-life control : دي buff بيقلل 50% من الhp في مقابل ان الmagical damage يزيد بنسبة 25% و الmagical attack power يزيد بنسبة تبدأ من +59
magical attack power +59 increase - magical damage 25% increase - maximum hp 50% reduce
3-magic bound : دي passive skill بتزود الattack range او المدى الهجومي
4-life turnover : دا buff بيقلل ال50% من الhp في مقابل ان الmagical damage يزيد بنسبة 25% و الmagical attack power يزيد بنسة +483
magical attack power +483 increase - magical damage 25% increase - maximum hp 50% reduce

-Earth Mentalist : دا فيه كل الskills المتعلقة بسحر الارض :
1-ground charge : دي عبارة عن earth nuke بيضرب 5 خصوم في مجال دائري
sorrounding range radius 5 metre - simultaneous attack 5
2-root : دا عبارة عن buff بتعملو على الخصم بيعملو restrain status او بيثبتو في الارض زي جذر الشجرة بنسبة 80%
bind probability 80% - continuous hour 10 seconds
3-earth shock : دا عبارة عن earth nuke بيسبب هزة ارضية بتضرب 5 خصوم من مدى بعيد و بتسبب dull status ودي عبارة عن حالة تبلد او غباء او تباطؤ بنسبة 30%
front range radius 10 metre - simultaneous attack 5 - dull probability 30% 20 seconds
4-earth barrier : دا عبارة عن buff بتعملو للparty members بيمتص نسبة من الphysical damage لفترة معينة
continusous hour 20 seconds - connections 8 - physical absorption +30%
5-ground rave : دا عبارة عن earth nuke بيضرب 5 خصوم في مجال دائري و بقوة عالية
simultaneous attack 5 - sorrounding range radius 5 metre
6-mesh root : دا buff بتعملو على 3 خصوم و بيعملهم restrain status او بيثبتهم في الارض زي جذور الشجر بنسبة 80% و لفترة و لمسافة معينين
simultaneous attack 3 - continuous hou 10 seconds - bind ptobability 80% - front range radius 5 metre
7-earth quake : دا earth nuke بيسبب زلزال بيضرب 5 خصوم من مسافة معينة و بيسبب dull status بنسبة 30%
simultaneous attack 5 - front range radius 10 metre - dull probability 30%
8-earth fence : دا buff للparty members بيمتص نسبة معينة من الphysical damage و لفترة معينة
connections 8 - sorrounding range 30 metre - physical absorption 42%

-Cold Mentalist : دا فيه كل الskills المتعلة بسحر الثلج :
1-ice bolt : دا ice nuke بسبب تجميد و تبطيء للخصم
2-mana drain : دا buff بتعملو على الخصم بيسببلو combustion status او احتراق بس مش الاحتراق اللي بمعنى burn لأ .... دا بيحرقلو الmp recovery اللي بياخدو او بمعنى تاني يحرمو من الmp يعني مايقدرش يستخدم اي skill لفترة معينة و بنسبة 80%
combustion probability 80% - 30 seconds
3-snow wind : دا ice nuke بيسبب عاصفة ثلجية بتضرب 5 خصوم من مسافة معينة و بتسبب تجميد و تبطيء
simultaneous attack 5 - front range radius 10 metre - freezing probability 20% - frostbite probability 80%
4-invisible : دا buff بيخليك تختفي لفترة معينة بس لو اتحركت او استخدمت اي skill حيتلغى و حاتظهر تاني -- ماحدش بيقدر يشوفك غير الparty members او اللي عندو skill الdestealth الlvl بتاعها اعلى من lvl ال skill بتاعتك
5-frozen spear : دا عبارة عن ice nuke combo مون من 3 ضربات سريعة بتسبب تجميد او تبطيء للخصم
successive shots 3 times - freezing probability 10% - frostbite probability 40%
6-mana drought : دا buff بتعملو على 3 خصوم بيسببلهم combustion status او احتراق للmp و بيتحرمو من انهم يعملو اي skills بنسبة 80% و من مسافة معينة
simultaneous attack 3 - combustion probability 80% - front range radius 8 metre
7-blizzard : دا ice nuke بيسبب عاصف ثلجية قوية جدا بتضرب 5 خصوم في مدى واسع و بتسبب تجميد او تبطيأ
simultaneous attack 5 - front range radius 15 metre - freezing probability 20% - frostbite probability 80%
8-crystal invisible : دا buff للparty members بيخليهم كلهم يختفو لفترة معينة بس لو اتحركو او عملو اي skill الbuff حيتلغى و حيظهرو تاني و ماحدش حيشوفهم .. هما بس اللي بيشوفو بعض في الparty

-Fire Mentalist : دا فيه كل الskills المتعلقة بسحر النار :
1-fire bolt : دا fire nuke بيسبب burn status او حرق للخصم
2-fire trap :دا فخ خفي من النار اللي بيعدي من عليه ممكن يموت او يتصاب اصابة عنيفة و يحصلو burn status بنسبة 30% و الفخ بيختفي بعد فترة و لازم ماتكونش بعيد عنو لمسافة اقصاها 30 متر .. الفخ بيصيب 5 خصوم في مجال دائري
simultaneous attack 5 - connection distance 30 metre - sorrounding range radius 7 metre -burn probability 30% - +120 second
3-fire blow : دي combo fire wave بتسب تيار متواصل من النار على سبع مرات بتضرب 3 خصوم ورا بعض و بتسبب Burn status بنسبة 30%
penetration 3 - successive shots 7 times - burn probability 30%
4-detect : دا buff بيكشف الاهداف و الفخاخ المخفية لفترة معينة ... بيكشف لغاية 5 اهداف
simultaneous attack 5 - sorrounding range radius 10 metre - +10 seconds
5-meteor : دا fire nuke عبارة عن نيزك ناري بيضرب 3 خصوم بقوة عالية بس في مدى قصير
simultaneous attack 3 - front range radius 3 metre - burn probability 30%
6-lava trap : دا فخ خفي من الحمم البركانية قوته عالية بيصيب او يقتل 5 خصوم في مدى دائري و بيسبب burn status بنسبة 30% و بيختفي بعد فترة و لازم ماتبعدش عنو لمسافة اقصاها 30 متر
7-salamander blow : دي combo fire wave موجة او تيارات نارية قوية جدا على سبع مرات بتضرب 3 خصوم ورا بعض و بتسبب burn status بنسبة 30%
penetration 3 - successive shots 7 times - burn probability 30%
8-sprawl detect : دا buff بيخليك تكشف 5 اهداف مخفية لمسافة و لمدة اطول
simultaneous attack 5 - sorrounding range 20 metre - continuous hour 15 seconds

-Light Mentalist : دا فيه كل الskills المتعلقة بسحر البرق :
1-lightning bolt : دا light nuke بيضرب 3 اهداف من مدى بعيد و بيسبب electric shock status او صعق و دا بيقلل الparry ratio + hit ratio بتاع الخصم فابالتالي الdamage و الdefense بتوعو حيكونو في اقل نسبة ممكنة
2-lightning shock : ودا عبارة عن صدمة كهربية بتسبب fear status او خوف للخصم فابتمنعو من مواصلة القتال بنسبة 80% و لفترة معينة
fear probability 80% - continuous hour +10 seconds
3-charged wind : دا combo light nuke بيسبب عاصفة كهربية مكونة من 6 صواعق بتضرب 5 خصوم و بتسببلهم knock back بنسبة 80% و electric shock بنسبة 10%
simultaneous attack 5 - knock back probability 80% - successive shots 6 times - front range radius 10 metre - electric shock probability 10%
4-teleport : دا عبارة عن buff من البرق بينقلك من مكان لمكان لمسافات معينة حسب الlvl up للskill زي الteleport اللي بيكون في المدن كدا
moving distance +10 metre
5-chain lightning : دا light nuke بيضرب 3 خصوم من مسافة بعيدة و بيسبب electric shock بنسبة 15%
transfer 3 - transfer range distance 10 metre - electric shock probability 15%
6-lightning impact : دي عبارة عن صدمة كهربية عنيفة بتسبب fear status ل5 خصوم و بتمنعهم من مواصلة القتال لمدة معينة
simultaneous attack 5 - sorrounding range radius 12 metre - fear status probability 80%
7-charged squall : دا combo light nuke بيسبب عاصفة كهربية قوية جدا مكونة من 6 صواعق بتضرب 5 خصوم بdamage عالي و بتسببلهم knock back بنسبة 80% و electric shock بنسبة 10%
successive shots 6 times - simultaneous attack 5 - knock back probability 80% - electric shock probability 10% - sorrounding range radius 10 metre
8-aerial teleport : دا buff بينقلك من مكان للتاني بس لمسافة ابعد
moving distance 18 metre

كدا انا خلصت الWizard Mastery





4-Warlock





وحبدأ في شرح صف صف :
-Mind Control :
1-Dark Seed : دي passive skill بتزود الmagical attack بالنسبة للskills المستخدمة في الصف التاني : Dark Mentalist
2-strap : دي passive skill بتزود فترة الاصابة بالabnormal status اللي بتسببها الskills المستخدمة في صف الDark Mentalist

-Dark Mentalist : دي كلها لعنات من السحر الاسود :
1-blaze : دي بتسبب burn status بنسبة 20%
2-toxin : دي بتسبب poison status بنسبة 25%
3-decayed : دي بتسبب bleed status بنسبة 25%
4-curse breath : دي بتسبب dull status بنسبة 25%
5-dark blaze : دي بتسبب burn status ل3 خصوم من مسافة متوسطة
simultaneous attack 3 -bur probability 20% - front range radius 7 metre
6-toxin invasion : دي بتسبب poison status ل3 خصوم من مسافة متوسطة
simultaneous attack 3 - poison probability 25% - front range radius 7 metre
7-dark decayed : دي بتسبب Bleed status ل3 خصوم من مسافة متوسطة
simultaneous attack 3 - bleed probability 25% - front range radius 7 metre
8-dark breath : دي بتسبب dull status ل3 خصوم من مسافة متوسطة
simultaneous attack 3 - dull probability 25% - front range radius

-Raze : دي كلها الskills اللي بتضعف الattack و الdefense عند الخصم :
1-physical raze : دي بتقلل الphysical defense عند الخصم بنسبة 80%
decay probability 80%
2-magical raze : دي بتقلل الmagical defense عند الخصم بنسبة 80%
weaken probability 80%
3-combat raze : دي بتقلل الphysical + magical attack بتاع الخصم بنسبة 80%
impotetnt probability 80%
4-courage raze : دي بتزود الphysical + magical damage اللي بياخدهم الخصم بنسبة 80%
division probability 80%
5-physcial ravage : دي بتقلل الphysical defense ل3 خصوم بنسبة 80%
simultaneous attack 3 - front range radius 10 metre - decay probability 80%
6-magical ravage : دي بتقلل الmagical defense ل3 خصوم بنسبة 80%
simultaneous attack 3 - front range radius 10 metre - weaken probability 80%

-Bloody Swarm : دي كلها passive skills خاصة بلعنات الدم :
1-red flower :دي بتزود قوة الskills المستخدمة في الصف الخامس اللي اسمه : Blood
2-trap booster : دي بتزود قوة الفخ الدموي المستخدم في صف الBlood

-Blood :دي لعنات دموية :
1-blood flower : دي عبارة عن زهرة دموية بترميها على الخصم و بتسببله damage
2-bloody trap دا عبارة عن فخ دموي خفي بينفجر بعد فترة و بيسبب damage للخصم بنسبة
80%
3-death flower : دي عبارة عن زهرة مميتة بترميها على 3 خصوم بتسببلهم damage اول مابتلمسهم
simultaneous attack 3 - front range radius 5 metre

-Soul Pressure : دي كلها skills بتسبب الوهم و الصدمة وقصر النظر للاعداء:
1-daze : دي بتسبب stun للخصم بنسبة 80%
stun probability 80%
2-fog sight: دي بتسبب قصر نظر للخصم و بتقلل الattack range او مدى الضرب عندو بنسبة 80%
بتستخدمها مع الplayers بس لكن ماينفعش مع الوحوش
short sight probability 80%
3-illusion : دي عبارة عن انك بتعمل غلاف وهمي عليك بيحولك لcharacter low lvl بالنسبة للخصم اللي قدامك .. بمعنى تاني لو انت lvl 80 مثلا و عملت الskill دي اللي حيشوفك حيبقى شايفك كأنك lvl 70 مثلا لفترة معينة
4-wrath daze : دي بتسبب stun ل3 خصوم بنسبة 80%
simultaneous attack 3 - front range radius 10 metre - stun probability 80%
5-shade illusion : دي بتخليك توهم الخصم انك low lvl عن طريق انك تعمل غلاف وهمي حواليك يظهرك انك character low lvl لفترة اطول

-Evil Swell :
1-blood aim : دي passive skill بتزود معدل امتصاص الدم و بتزود قوة التعويذات الوحشية الخاصة بالصف الثامن اللي اسمه Cruel Spell

-Cruell Spell :
1-vampire touch : دي بتخليك تسحب الhp من الخصم وتزودو لنفسك زي مصاص الدماء بنسبة معينة و بتسبب disease status او مرض للخصم و بتتجاهل تماما الdefensive power بتاعو
2-shadow armor : دا عبارة عن shield بتعملو على نفسك بيسبب damage مطلق او كامل للخصوم اللي حواليك مع تجاهل تام للdefense power بتاعهم بشرط انهم يفضلو حواليك في المدى المطلوب و لفترة معينة
simultaneous attack 5 - sorrounding range radius 5 metre
3-scream mask : دا عبارة عن shield مكون من طاقة الرعب بتعملو للparty member بيحميه من الخصوم و لما الخصوم يحولو يهاجموه بيتصابو بالرعب و بيحصلهم stun بنسبة 35% و بيأثر في الخصوم لمدى بعيد نوعا ما
bad status effective distance 15 metre - stun probability 35%
4-reflect : دي عبارة عن طبقة حماية بتعملها حواليك بترجع نسبة من الphysical + magical damage اللي انت بتاخدهم للخصم اللي عملهم عليك و بمعدل و مسافة معينين
damage raturn probability 35% - physical and magical damage return ratio 30% - damage return radius 15 metre
5-vampire kiss : دي بتخليك تمتص الدم من 5 خصوم من حواليك و تزودو لنفسك بنسبة معينة و بتسببلهم disease status بنسبة 80% مع تجاهل تام للdefensive power بتاعهم
simultaneous attack 5 - sorrounding range radius 15 metre - disease probability 80%
6-dusk mask : دي بتخليك تعمل shield من طاقة الظلام حوالين نفسك بيسبب الdamage المطلق ل5 خصوم حواليك مع تجاهل تام للdefensive power بتاعهم بشرط انهم يفضلو في المدى المطلوب و لفترة معينة
simultaneous attack 5 - sorrounding range radius 5 metre
7-advanced reflect : دا عبارة عن غلاف واقي لنفسك و للparty members ييرد نسبة معينة من الphysical + magical damage اللي بييجو عليكم للخصوم اللي بيهاجموكم و بمعدل و مسافة معينين
sorrounding range radius 30metre - connections 8 - damage return probability 35% - physical and magical damage return ratio 90% - damage return radius 15 metre

-Dim Haze :دي الskills اللي بتأثر على انفعالات الخصوم زي الخوف و النوم :
1-slumber : دي بتسبب sleep status او تنويم للخصم بنسبة 80%
2-wheel bind : دي بتسبب panic status او ذعر للخصم بنسبة 80%
3-mirage : دي عبارة عن سراب بتكونو حواليك من طاقة الرعب اللي بيملكها الوحوش و بتستخدمه ضد 4 من الوحوش و بيتسبب في انه يقلل نسبة العدائية فيهم
4-deep slumber : دي بتسبب sleep status ل3 خصوم بنسبة 80%
5-phantasma : دي بتخليك تستخدم طاقة الخوف ضد 8 وحوش حواليك و بتقلل نسبة العدائية بتاعتهم نحيتك

-كدا انا خلصت الWarlock Master

_________________
سبحان الله وبحمده

سبحان الله العظيم

لا اله لاا الله محمد رسول الله

الهم بلغنى حبك وحب من يحبك وحببنى الى اى عمل يجعلنى بقربك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
wafae
عضو متميز
عضو متميز
avatar

عدد الرسائل : 136
العمر : 25
Localisation : غرام
علم دولتك :
حالتى النفسيه :
تاريخ التسجيل : 09/03/2008

مُساهمةموضوع: رد: شرح مفصل لقائمةالسكيلز فى شخصيات الـwizard و الـ warlock   الثلاثاء مارس 25, 2008 9:00 pm

يسلموووووووووووووو بـــــــــــحـــــــــــــر
يعطيك العافية
وتقبل مروري
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
بـحـر
المدير
المدير
avatar

عدد الرسائل : 709
العمر : 28
حالتى النفسيه :
تاريخ التسجيل : 07/02/2007

مُساهمةموضوع: رد: شرح مفصل لقائمةالسكيلز فى شخصيات الـwizard و الـ warlock   الأربعاء مارس 26, 2008 1:48 pm

الف شكر لمرورك الجميل وفاء


شكرا ليكى يا عسل

مشكوره

_________________
سبحان الله وبحمده

سبحان الله العظيم

لا اله لاا الله محمد رسول الله

الهم بلغنى حبك وحب من يحبك وحببنى الى اى عمل يجعلنى بقربك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
شرح مفصل لقائمةالسكيلز فى شخصيات الـwizard و الـ warlock
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
اصحاب للابد :: ][][§¤°^°¤§][ المنتدي الترفيهي ][§¤°^°¤§][][ :: لعبه سيل كرووود sel crod-
انتقل الى: